Атрактивни модели спортни екипи Benics

Общи условия

Поръчка на стоки

За да се направи поръчка до електронния магазин, Потребителят трябва да посочи:

  • валиден адрес на своя електронна поща;
  • вярно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;
  • вярно попълнени данни за контакт– две имена, телефон.

Поръчването на продукт в BENICS.NET е много улеснено.

След като сте си избрали продукт или продукти и сте ги прибавили към чантата е необходимо да се регистрирате, ако не сте го направили предварително.

При нас регистрацията е много опростена и напълно безплатна. Тя е задължителна, с оглед да Ви улесним при бъдещо пазаруване при нас. Данните от регистрацията, които са строго конфиденциални, ги използваме единствено и само като информация за това на кого и къде да извършим доставката на поръчания продукт или продукти.

Плащане

С „наложен платеж” – плащане в брой на куриера при доставката;

Връщане и замяна

BENICS.NET ви дава възможността ако не сте удволетворени от закупения от Вас продукт да го върнете и да получите вашите пари, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество. Продукти подлежащи на връщане са тези, които не са преминали никаква обработка /пране, гладене, рязане и други действия нарушаващи цялостта им , както и премахване на етикети/.

Разходите за връщането на продукт(и) са за сметка на клиента.

  • Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това ще са отново за ваша сметка, а сумата, с която сте го/ги закупили става невъзвращаема.
  • При връщане на продукт или подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на клиента. Продукти, изпратени от клиенти до нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Въстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост! След покупка, подмяна на продукт или продукти се извършва еднократно и не подлежи на връщане.
  • Може да върнете продукта или продуктите в рамките на 7 дни от деня на получаване на продукта.